De Amsterdamse
alliantie Samen
Tegen Racisme

Onze verschillende stemmen verenigen zich tot een krachtige kracht voor verandering en gelijkheid in Amsterdam.

Contact

Amsterdamse
alliantie

Wij zijn een groep individuen en organisaties die hun krachten gebundeld hebben om te strijden tegen ongelijkheid in onze stad. Onze alliantie bestaat uit Comité 21 Maart, Collectief tegen Islamofobie en Discriminatie, Fite Qlub, Amsterdam City Rights, Pan Asian Collective en Pakhuis de Zwijger. De alliantie is ontstaan naar aanleiding van de subsidieregeling “diversiteit en inclusiviteit voor allianties Amsterdam 2024-2026” vanuit de Gemeente Amsterdam.

Wij nodigen je uit om samen met ons te strijden tegen racisme, discriminatie, uitsluiting en ongelijkheid. Werk samen met ons en met zoveel andere organisaties die het verschil willen maken en een betere toekomst creëren voor iedereen in Amsterdam.

Aanmelden

Alliantiepartners

Amsterdamse coalitie

De Samen Tegen Racisme coalitie bestaat uit Comité 21 Maart, Collectief tegen Islamofobie en Discriminatie , Zwart Manifest, Oy Vey, Amsterdam City Rights, Pan Asian Collective, en Pakhuis de Zwijger en is ontstaan naar aanleiding van de nieuwe subsidieregeling “diversiteit en inclusiviteit voor allianties Amsterdam 2021-2023” vanuit de Gemeente Amsterdam. Wij zijn een groep individuen en organisaties die hun krachten hebben gebundeld om te strijden tegen ongelijkheid in onze stad.

Wij nodigen u uit om samen met ons te strijden tegen ongelijkheid. Samen kunnen we een verschil maken en een betere toekomst creëren voor iedereen in Amsterdam.

Aanmelden

Onze missie

De missie van Samen Tegen Racisme is om actief bij te dragen aan een inclusieve samenleving waarin gelijke kansen en rechten voor iedereen centraal staan.

Onze visie

Onze visie bij Samen Tegen Racisme is dat racisme een institutioneel probleem is dat diepgeworteld is in onze samenleving.